logo
Bel direct: +31 10 456 89 59

Woning huren

Zoekt u tijdelijk een woning voor een expat in of in de omgeving van Rotterdam, dan kunt u bij HB&F Rental Services kiezen uit veel huizen en appartementen. Wij hebben een uitgebreid bestand met woningen in alle delen van Rotterdam, ook in het centrum. Elke woning is gemeubileerd, waardoor uw buitenlandse werknemer hier geen omkijken naar heeft.

Betrouwbaar en duidelijk
HB&F Rental Services hanteert een duidelijke kwaliteitsstandaard, hierdoor bent u verzekerd van een goed onderhouden woning. Wij zijn al 35 jaar hét betrouwbare adres voor het verhuren van woningen in Rotterdam en hanteren duidelijke regels voor huren en verhuren. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel een woning huren, ook in het centrum van Rotterdam.

Snel het gewenste huis
HB&F Rental Services werkt voor gerenommeerde bedrijven die buitenlandse werknemers een goed onderkomen willen geven in Rotterdam. Door de snelle service van HB&F Rental Services kunnen we uw expat een huis te huur aanbieden die goed past bij zijn verwachtingen en wensen.

Duidelijke afspraken
Alle woningen van HB&F Rental Services in Rotterdam zijn gemeubileerd, goed verzorgd en voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Samen met u maken we duidelijke afspraken over de periode van huur (minimaal drie maanden). We hebben bovendien een altijd-bereikbaar-service voor al uw vragen.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen

Topwoningen op uitstekende locaties in en rondom Rotterdam

Zoek de woning die bij u past, of bel 010 456 89 59 en laat ons voor u zoeken.

Bekijk onze woningen