logo
Bel direct: +31 10 456 89 59
Grootste en duurste penthouse van Rotterdam verkocht

Grootste en duurste penthouse van Rotterdam verkocht

Tags: ,

Het grootste en duurste penthouse van Rotterdam is verkocht. Een echtpaar uit Amerika betaalde maar liefst 3,44 miljoen euro voor de hele bovenverdieping van het gebouw De Rotterdam. Met een oppervlakte van 750 vierkante meter en 3 balkons is het penthouse niet alleen het grootste van Rotterdam, maar ook van heel Nederland. Het penthouse was pas sinds 25 november 2014 te koop.

Omdat de makelaar via een internationaal netwerk opereert, trok het al snel de belangstelling van het Amerikaanse paar. 'De afmetingen van dit penthouse maken het absoluut uniek. Daar komen kopers op af', aldus de makelaar.

Echtpaar
Het gefortuneerde echtpaar uit Amerika zijn geen bekenden, maar stellen het op prijs om anoniem te blijven. Ze hebben voor een verblijf in Rotterdam gekozen vanwege de centrale ligging en omdat er zo positief over wordt geschreven. Daarnaast was het uitzicht op Hotel New York een belangrijke factor in hun beslissing.

Penthouse
Oorspronkelijk bestond de bovenverdieping uit 3 aparte woningen, maar die werden uiteindelijk als één zogenaamde XXXL-penthouse aangeboden. Het appartement wordt leeg opgeleverd en voor de inrichting zal door de kopers nog eens 1,5 miljoen euro worden geïnvesteerd. Het complex De Rotterdam is gelegen aan de Wilhelminapier en is ontworpen door architect Rem Koolhaas. De stad Rotterdam is onlangs uitgeroepen tot meest aantrekkelijke stad van Europa en volgens deskundigen zal dit leiden tot een nog grotere toeloop van buitenlandse kopers. Bron: Nos


Bent u ook op zoek naar een woning in de meest aantrekkelijke stad van Europa? HB&F beschikt over een ruime keuze aan gemeubileerde appartementen en woningen.

image

Kruisplein 892

  • Prijs: € 1.500,00 per maand
  • Type: Appartement
  • Oppervlakte: 70 m2
  • Kamers: 2
image

Landverhuizersplein 46

  • Prijs: € 2.275,00
  • Type: Appartement
  • Oppervlakte: 125 m2
  • Kamers: 3

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen