logo
Bel direct: +31 10 456 89 59
90% van de Markthal in Rotterdam inmiddels bewoond

90% van de Markthal in Rotterdam inmiddels bewoond

Tags: ,

In het najaar van 2014 opende de markthallen zijn deuren. Culinair genieten, uitzonderlijk winkelen en comfortabel wonen komt hier samen. De markthal van Rotterdam is de eerste ter wereld waarbij het mogelijk is om erboven te wonen. Ieder appartement heeft zijn eigen spectaculaire uitzicht, of het nou over de Maas of over de Laurenskerk is, elk appartement heeft zijn eigen charme.

De markthal in Rotterdam biedt met zijn 11.000m2 onderdak aan een ruim assortiment aan culinaire hoogstandjes, met verse en eerlijke producten. De markthal in Rotterdam is tevens het grootste kunstwerk in Nederland. Het is ook nog eens een populaire plek om te wonen, wat blijkt uit het feit dat inmiddels 90% van de woningen bewoond is. Van de 125 koopappartementen en –penthouses, is nu ruim 80% verkocht. De beschikbare huurappartementen waren al binnen twee maanden na oplevering verhuurd.

HB&F Rental Services biedt je de unieke mogelijkheid van het wonen nabij dit icoon van Rotterdam, grijp je kans nu het nog kan.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen