logo
Bel direct: +31 10 456 89 59

Heeft u een mooi plekje in Rotterdam te huur?

Dan maken we heel graag kennis met u!

Voor expats en hun families zijn wij continu op zoek naar gemeubileerde en luxe woonruimte in en rond het centrum van Rotterdam. Expats zijn aantrekkelijke huurders, omdat ze hoger opgeleid zijn, een navenant goed salaris hebben en op tijd betalen. Heeft u per direct of binnenkort een comfortabele passende woonruimte, die geschikt is voor verhuur en voorzien is van alle gemakken? Dan maken we graag vrijblijvend kennis met u. Wij vertellen u dan meer over een goede financiële voorbereiding, toetsen meteen de woning en geven advies over de huursom.

huisverhuur

Al meer dan 35 jaar specialist in luxe woonverhuur

Heeft u een woonruimte die u een aantal maanden of langere tijd niet gebruikt? Maak dan kennis met ons. Wij beschikken over een uitgebreide database van internationale relaties en bedrijven uit het buitenland die voor korte of langere termijn een home away from home zoeken.

Hoogwaardige service leveren vanuit persoonlijke wensen, dat typeert al 35 jaar onze manier van werken als specialist in woonverhuur. U kunt op ons rekenen bij het toetsen van de woning, advies over de huursom, het beschrijven van de woning, het maken van representatieve foto’s, het organiseren van bezichtingen, de screening van huurders en het opstellen van een heldere huurovereenkomst.  Tevreden en zorgeloze huurders krijg je vanzelf als er vooraf financieel goede afspraken zijn gemaakt.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen

U heeft een mooi plekje in Rotterdam te huur?

Met 35 jaar ervaring is uw woning bij HB&F Rental Services in veilige handen. U laat uw woning met een gerust hart achter en ontvangt tijdig de huur.

Ik wil mijn woning verhuren