logo
Bel direct: +31 10 456 89 59

Luxe appartementen Rotterdam

Luxe appartementen Rotterdam

Het perfecte appartement

U wilt een luxe appartement huren in de regio Rotterdam voor een expat? Dan kunt u bij HB&F Rental Services kiezen uit een groot aanbod in de hele stad. Wij hebben 35 jaar ervaring met het verhuren van gemeubileerde woningen en kunnen snel het beste appartement voor uw buitenlandse werknemer selecteren.

Altijd bereikbaar

HB&F Rental Services verhuurt alleen woningen die gemeubileerd zijn en die over een duidelijke kwaliteit beschikken. Hierdoor kunt u er gerust op zijn dat uw expat een prettige woonomgeving heeft. HB&F Rental Servicesheeft bovendien een altijd-bereikbaar-service, zodat u op elk tijdstip bij ons terecht kunt voor antwoorden op uw vragen.

Veilig uw luxe appartement verhuren?

Als u tijdelijk geen gebruik maakt van uw luxe appartement in Rotterdam, kunt u deze verhuren via HB&F Rental Services. Wij zorgen voor een goed gescreende huurder, waardoor uw appartement in veilige handen is. Bovendien krijgt u uw huur altijd op tijd betaald.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op +31 (0)10 456 89 59.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen