logo
Bel direct: +31 10 456 89 59

Gemeubileerd huren Rotterdam

Gemeubileerd huren Rotterdam

Ruim aanbod

Als u een tijdelijk onderkomen in Rotterdam zoekt voor een buitenlandse werknemer, kunt u bij HB&F Rental Services kiezen uit een groot woningbestand. Alle woningen zijn gemeubileerd en u kunt een woning huren variërend van een smaakvol ingericht appartement tot een villa die van alle gemakken is voorzien.

Snelle service

HB&F Rental Services garandeert u een snelle service. Met ruim 35 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde woningen in Rotterdam., kunnen wij snel inschatten wat goed bij een cliënt past. Er is altijd ruime keuze in appartementen en woningen, zodat we doorgaans per direct in een passend aanbod kunnen voorzien.

Uw woning verhuren?

Maakt u voor minstens drie maanden geen gebruik van uw gemeubileerd huis in Rotterdam? U kunt ervoor kiezen deze door een verhuurmakelaar te laten huren voor de tijdelijke huisvesting van buitenlandse werknemers. HB&F Rental Services screent alle huurders zorgvuldig.

Interesse in het verhuren van uw woning? Bel dan HB&F Rental Services op +31 (0)10 456 89 59 of vul het contactformulier in.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen